Recensies

Vaak hoor ik collega’s praten over rugklachten of hoofdpijnklachten. Gelukkig herken ik mij hier niet in. Echter heb ik recent wel veel last gehad van vastzittende spieren in mijn nek en tussen mijn schouderbladen. Dankzij Tjarda ben ik erachter gekomen dat de klachten werden veroorzaakt door specifieke veranderingen sinds mijn verhuizing. Mede dankzij haar tips en juiste aanpak van mijn spieren kon ik erger voorkomen. Dank hiervoor!!

Priscilla Kruiver

Sinds ik ben begonnen met stoelmassage sessies is mijn schouderklacht (waar ik al twee jaar mee liep) behoorlijk minder geworden. Door drukte was ik vaak vermoeid, na een sessie voelde ik me weer energiek en kon er weer vol op tegenaan. De sessies zijn heel ontspannen!! Een aanrader voor iedereen!

Faruk Kibaroglu

In november 2013 werd bij mij een evenwichtsstoornis vastgesteld, ik had een virusinfectie aan mijn evenwichtsorgaan. Doordat mijn nekspieren mijn houding constant aan het corrigeren waren, zat mijn nek helemaal vast. Tjarda heeft mij gemasseerd en goede tips en adviezen gegeven. Inmiddels ben ik vrijwel helemaal van mijn evenwichtsstoornis af, echter ga ik nog regelmatig naar Tjarda voor een complete rug en schoudermassage, zodat ik een goede en ontspannen houding houd. De massages hebben hun vruchten afgeworpen: de bewegingsvrijheid van schouders en nek is toegenomen en de spieren zijn veel meer ontspannen. Tjarda is prettig in de omgang en luistert goed naar haar cliënten. Zij masseert niet om het masseren, maar stelt het belang van jou als klant voorop.

Louise Pascale Bergen

De stoelmassage is echt een hoogtepunt van de maand. Tjarda zorgt ervoor dat je 20 minuten lang alles om je heen vergeet. Even compleet ontspannen. Zeker als je veel achter de computer zit is het ontzettend belangrijk om aandacht te schenken aan je armen, schouders, rug en nek. Hierdoor voorkom en behandelt Tjarda RSI-klachten maar wijst je ook altijd even op het belang van een juiste houding. Na de stoelmassage ben ik altijd weer helemaal klaar om er tegenaan te gaan! Kortom: de massages van Tjarda zijn van essentieel belang voor een productieve en juiste werkhouding!

Mattanja de Vries