De behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer 75 minuten. Deze begint met een intake om inzicht te krijgen in de aard en de omvang van uw klachten en uw leefwijze. Na de intake neemt u plaats op de futon (een traditioneel Japans matras) en begint de behandeling. Door te luisteren, te kijken en gebruik te maken van de oosterse buik-, rug- en/of polsdiagnose, vormen we een volledig beeld van uw klachten en kunnen we de behandeling afstemmen op uw specifieke situatie.

Door druk te geven met handen, vingers, duimen, ellebogen of knieën op de te behandelende plek van het lichaam worden spanning en kramp opgeheven, balans en ontspanning gecreëerd en wordt het zelfgenezend vermogen van uw lichaam gestimuleerd. De behandeling concentreert zich op de meridianen. Indien nodig, worden ook bepaalde gewrichten en spieren door strekkingen en rotaties vrijgemaakt. Zo wordt de energiebalans in de meridianen hersteld.

shiatsu-de-behandeling

Privacy

Vanzelfsprekend wordt de privacy van u als cliënt beschermd. Er zal zorgvuldig omgaan met de verstrekte gegevens en informatie, deze zal nooit zonder uw toestemming met derden worden gedeeld.
Riverside Ki is geregistreerd in de zin van en handelen volgens de Wet op Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

 

Lees meer

Voor wie >>
Preventief en therapeutisch >>
Voor en na de behandeling >>
Vervolgbehandeling >>