Iokai Shiatsu

Iokai Shiatsu gebaseerd op de eeuwenoude oosterse geneeskunde, een manuele therapie vorm die goede aanvulling biedt op de reguliere geneeswijzen.

Shiatsu (letterlijk  vertaald ‘druk met de vingers’) is een therapie die verlichting biedt bij fysieke en/of mentale klachten. Daarnaast werkt Shiatsu preventief en ontspannend. Het bevordert uw basisconditie, verbetert uw vitaliteit en het lichaamsbewustzijn.

home-page-2_380x340

Lichaam en geest in balans

Iokai Shiatsu herstelt de balans tussen lichaam en geest door de bevordering van een optimale circulatie van de Ki: de vitale levensenergie. Een vrije, onbelemmerde doorstroming van die energie door de meridianen zorgt ervoor dat we ons fit en energiek voelen. Wanneer deze energiecirculatie verstoord raakt kan dit lijden tot een  verminderde weerstand. De eerste symptomen van een verminderde weerstand uiten zich vaak in hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, verkoudheid of een onbehagelijk gevoel. Iokai Shiatsu is er op gericht om de energiecirculatie in het lichaam weer te herstellen.

Riverside Ki werkt vanuit een holistische benadering. Hierbij kunt u denken aan alles wat met het leven te maken heeft: uw leefwijze, manier van denken, voeding, werk, privé omstandigheden, etc. Dit kan in relatie staan met uw klachten, alles is met elkaar verbonden.  Het vermogen om ons aan te passen aan de steeds veranderende omstandigheden in ons leven, zijn bepalend voor onze gezondheid en ons algeheel welzijn. Door te kijken naar uw levenspatronen in relatie tot de klachten kan er een dieper inzicht ontstaan naar de werkelijke oorzaak van de klacht(en).

Wilt u een afspraak maken voor Iokai Shiatsu therapie of meer informatie? Neem contact met ons op!

Lees meer

Voor wie >>
Preventief en therapeutisch >>
Voor en na de behandeling >>
De behandeling >>
Vervolgbehandeling >>